Stomatologie pentru copii - București și Popești Leordeni

La clinicile de stomatologie pentru copii Qmed, din București, sectorul 4 și din Popești Leordeni copiii au parte de atenția noastră specială și de un loc în care să se simtă în largul lor. Obiceiurile sănătoase se formează din copilarie, iar copiii prezintă necesități și probleme dentare diferite față de adulți.

Solicită o programare

Clinică de stomatologie pentru copii în București, sector 4 și în Popești Leordeni

La clinica stomatologică pentru copii Qmed, din București, sectorul 4 și din Popești Leordeni, pasiunea și dedicarea întregii echipe se reflectă în atenția cu care fiecare micuț pacient este tratat. Suntem dedicati să oferim servicii de cea mai înaltă calitate într-un mediu prietenos și relaxant, special creat pentru copii.

Înțelegem că fiecare copil are nevoi unice când vine vorba de sănătatea orală. Și mai știm că interacțiunea copilului cu medicul stomatolog poate avea un impact deosebit de important asupra modului în care cel mic percepe îngrijirea orală pe termen lung.

De aceea, la clinica de stomatologie Qmed, ne străduim să creăm o experiență plăcută și educativă pentru copii, astfel încât să vină cu entuziasm la fiecare consult stomatologic.

Solicită o programare

Stomatologia pedriatică are în vedere prevenirea şi tratamentul afecţiunilor specifice dentiţiei temporare şi a dentiţiei permanente la copii/adolescenți. Este îndreptată în special către prevenţia leziunilor carioase prin: igiena alimentaţiei, instructaj de periaj, fluorizări şi sigilări, profilaxia anomaliilor dento-maxilare prin depistarea şi decondiţionarea obiceiurilor vicioase, dar şi tratament de calitate al afecţiunilor existente.

Copiii prezintă necesităţi şi probleme dentare diferite faţă de adulţi, fiind nevoie să fie trataţi de medici specializaţi şi în stomatologia pediatrică, într-o ambianţă caldă, care-i vor face să se simtă în largul lor.

Echipa noastră de medici stomatologi specializați în stomatologie pediatrică pune accentul pe abordarea individualizată și personalizată pentru fiecare pacient.

O copilărie lipsită de probleme stomatologice

Pare greu de crezut, așa-i? În realitate, este foarte ușor de obținut. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne prezentăm la medicul stomatolog pentru copii încă de la apariția primilor dințișori. În felul acesta, le oferim copiilor posibilitatea de a se bucura de o dantură sănătoasă, mai târziu, în viață.

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de nevoi stomatologice pentru copii

De la igiena orală și prevenția cariilor până la tratamente complexe și ortodonție. La clinicile stomatologice pentru copii Qmed, din București și Popești Leordeni, oferim consultații și tratamente într-o atmosferă relaxantă, pentru a face ca experiența la dentist să fie complet lipsită de teamă sau durere.

Cauți o clinică stomatologică pentru copii în București, Sectorul 4 sau în Popești Leordeni? Suntem alegerea perfectă pentru întreaga familie. Solicită o programare sau contactează-ne pentru mai multe informații despre serviciile noastre de stomatologie pediatrică și îngrijire dentară pentru copii.

Solicită o programare

Oferim o gamă completă de servicii stomatologice pentru copii:

Consultații și examinări

Evaluăm sănătatea orală a celui mic și identificăm eventualele probleme sau riscuri. În urma consultației detaliate, discutăm cu părinții pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat.

De ce sunt importanti dinții de lapte?
La o primă vedere, dinţii de lapte pot părea lipsiţi de importanţă, dat fiind că oricum vor cădea şi vor face loc dentiţiei permanente. Însă tocmai din acest motiv trebuie să fie sănătoşi: integritatea şi sănătatea unui dinte de lapte asigură sănătatea dintelui permanent care îi va lua locul.

În plus, doar o dentiţie corect aliniată va permite copilului să mestece normal, să beneficieze de o alimentaţie sănătoasă şi de o bună funcţionare a aparatului dento-maxilar.

Igiena orală și prevenția cariei dentare la copii

Promovăm igiena orală corectă și oferim sfaturi practice pentru periajul și utilizarea corectă a aței dentare. Efectuăm sigilări dentare pentru a proteja dinții împotriva cariilor.

Sigilare și fluorizare cu scop de prevenție
Sigilarea este o procedură stomatologică simplă şi nedureroasă, prin care se izolează suprafaţa dentară de mediul cavităţii bucale, cu scopul de a preveni formarea cariilor.

Prin fluorizare se suplimentează cantitatea de fluor a dinţilor şi este indicat cu precădere copiilor. Are rolul de a preveni formarea leziunilor carioase şi / sau de a reduce progresia cariilor deja existente.

Ortodonție

Pentru copiii care necesită corectare dentară, oferim opțiuni de ortodonție, inclusiv aparat dentar fix și mobil, pentru a asigura un zâmbet frumos și sănătos.

Urgențe stomatologice

Suntem intotdeauna pregatiti pentru a trata urgențe stomatologice, pentru a oferi confort, dar mai ales pentru a diminua durerile dentare ale celor mici.

Stomatologie pentru copii - echipamente și tehnici moderne

Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și tratamente stomatologice pentru copii, pentru a le asigura cea mai bună îngrijire.


La clinicile stomatologice pentru copii Qmed, din București sectorul 4 și Popești Leordeni, utilizăm echipamente de ultimă generație și tehnici moderne pentru a face tratamentele noastre cât mai precise și mai eficiente posibil.

Misiunea noastră este să le oferim copiilor o experiență pozitivă în ceea ce privește vizita la stomatolog, învățându-i de mici să perceapă vizita la dentist ca pe o acțiune benefică și firească.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!