Urgențe stomatologice București

Atunci când apare durerea, înseamnă că există o leziune care poate evolua, cauzând probleme severe ce pot afecta şi zonele învecinate cavității bucale. Clinicile de urgențe stomatologice București – Qmed indentifică rapid cauza durerilor și tratează problemele, pentru a nu evolua spre afecțiuni mai grave.

Solicită o programare

Dacă doare, atunci este o urgență stomatologică

Iată care sunt câteva dintre urgentele stomatologice pentru care clinicile de urgențe stomatologice București – Qmed îți recomandă să ajungi cât mai repede la medicul dentist:

  • durerea acută a dinților sau a maxilarelor
  • durere acută la masticație sau la cald/rece
  • umflarea feței, gingiei sau a diverselor zone din cavitatea bucală
  • fractură dentară
  • sângerări abundente ale diferitelor zone din cavitatea orală
  • schimbarea culorii unuia sau mai multor dinți ca urmare a unui traumatism
  • inflamare gingivală
  • dinți cu mobilitate crescută care provoacă durere

Te invităm în clinicile stomatologice Qmed să faci cunoștință cu experții noștri dentiști și să descoperi alături de noi cum stomatologia și încrederea merg mână în mână. Contactează cea mai apropiată clinică de urgențe stomatologice din București – sectorul 4 sau din Popești Leordeni!

Urgențe stomatologice București - ce trebuie să faci în cazul unei urgențe?

Durerea este semnul caracteristic al unei urgențe dentare. Indiferent ce urgențe stomatologice întâmpini, este important să îți faci o programare la medicul dentist și să ajungi cât mai repede la un consult pentru a rezolva problema. Urgențele stomatologice la copii sau adulți implică leziuni ale elementelor componente ale cavității bucale: dinții şi structurile de susținere ale acestora (gingia, buzele, obrajii, limba).

Noi îți stăm la dispoziție în oricare dintre clinicile de urgențe stomatologice Qmed, în București – sectorul 4 și în Popești Leordeni. Sună acum la numărul 021 9622 sau solicită o programare online!

Sună acum!Programează-te!

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!