Second Opinion

Este firesc să vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere atunci când vine vorba de sănătatea dinților tăi. La fel de firesc este să vrei să ceri o a doua părere.

Solicită o programare

Este firesc să vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere atunci când vine vorba de sănătatea dinților tăi. La fel de firesc este să vrei să ceri o a doua părere.

Fără să te mai deplasezi la cabinet, doar ne transmiți online informațiile despre situația medicală și primești răspuns în maxim 48 de ore din partea unui medic dentist.

Medicul Qmed îți va oferi o opinie corectă, onestă și realistă.

Formular second opinion  *radiografii, poze dinti, retete, plan tratament etc.

  Second Opinion este un serviciu gratuit care poate fi folosit atât pentru o “a doua părere” cât şi pentru un “diagnostic online”. Iată ce trebuie să faci pentru a beneficia de o estimare din partea unui medic Qmed privind tratamentul de care ai nevoie:

  PASUL 1

  Descrierea situației medicale. Completezi formularul online în care specifici detaliile problemei dentare cu care te confrunți. Este important să ne oferi cât mai multe informaţii privind cauzele, istoricul medical, să încarci O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ şi eventuale POZE ale cavităţii bucale.Toate informațiile pe care ni le trimiți vor fi confidențiale.

  PASUL 2

  Analiza situației medicale. Un medic Qmed va analiza cazul și îţi va transmite 2 opţiuni de plan de tratament cu costurile aferente. Planurile de tratament sunt realizate prin softul Dent Manager care îți oferă posibilitatea să urmăreşti harta dentară cu specificaţii pentru fiecare dinte în parte.

  PASUL 3

  Acceptarea planului de tratament. Dacă ești de acord cu planul de tratament propus, te vom contacta pentru stabilirea unei programări în una dintre clinicile noastre.

  PASUL 4

  Tratamentul. La clinica Qmed aleasă de tine vei beneficia de o primă consultaţie în care se va face o evaluare exactă a planului de tratament, după care se va începe tratamentul propiu-zis.

  De ce să apelezi la serviciul Second opinion?

  • Previi riscul de a primi un diagnostic greşit (primul diagnostic) sau un plan de tratament ineficient
  • Beneficiezi de un termen de comparație care te poate ajuta în alegerea tratamentului atât din perspectiva prețului cât și a soluției propuse
  • Ai acces direct şi în cel mai scurt timp la medici ultraspecializaţi
  • Nu este nevoie să te deplasezi la clinică pentru a beneficia de sfatul medicului specialist