Qmed Brâncoveanu - cabinet stomatologic, sector 4, București

Alege Qmed – cabinet stomatologic în sectorul 4, Brâncoveanu, București și bucură-te de o experiență stomatologică plăcută și de înaltă calitate!

Solicită o programare

Qmed Brâncoveanu - cabinet stomatologic în sectorul 4, București

Adresă: Strada Iarba Câmpului Nr. 2, București
Telefon: 021.684.59.72 / 021.9622 E-mail: office@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-21.00; S: 09.00-13.00

În orice clinică de stomatologie Qmed din București sau Popești Leordeni alegi să te programezi, vei găsi pe lângă tratamemente stomatologice de înaltă calitate și o echipă de medici stomatologi cu experiență. Cu tehnologii avansate și abordări personalizate, Qmed se distinge prin atenția acordată pacientului și rezultatele excelente.

Prima clinică a grupului de cabinete stomatologice Qmed București privind importanţa, poziţionarea şi mărimea, Qmed Brâncoveanu deţine 5 scaune stomatologice, unde activează mai mulți medici stomatologi.

Alături de colectivul de stomatologie generală se află echipa specializată în ortodonţie, chirurgie, endodonţie, stomatologie pediatrică şi implantologie. În plus, medicii stomatologi au competenţe în pedodonţie. Prin urmare, copiii sunt pacienţii noştri preferaţi, iar colaborarea cu ei este foarte plăcută.

În cadrul clinicii stomatologice Qmed Brâncoveanu tratamentele dentare au un singur principiu: stomatologie fără durere!

Pentru a vizualiza harta vă rugăm să acceptați cookie-urile de la Google Maps – Setări confidențialitate.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!