Estetică dentară

Îți doreşti un zâmbet fermecător? Primul pas este o dantură sănătoasă, armonizată cu fizionomia ta şi dinţi cât mai albi. O imagine armonioasă devine perfectă cu un zâmbet perfect.

Solicită o programare

Cum te ajută estetica dentară să obții zâmbetul perfect?

Cu siguranță, zâmbetul își pune o mare amprentă asupra expresiei și trăsăturilor faciale ale unei persoane. Pentru un zâmbet perfect, care să susțină o imagine armonioasă, fiecare dinte trebuie să își îndeplinească rolul funcțional și estetic și să fie adaptat la fizionomia pacientului.

Dacă stomatologia tradițională pune accent pe prevenirea și tratarea problemelor dinților, estetica dentară are ca obiect principal îmbunătățirea majoră, chiar şi schimbarea radicală a zâmbetului şi a aspectului tău.

Dinţii se colorează în mod natural, de la procesul de îmbătrânire, de la băuturile și mâncărurile consumate, de la fumat şi alte substanţe cu care intră în contact. Albirea dentară, în unele cazuri severe de colorare, poate să nu fie suficientă pentru a obţine un zâmbet strălucitor de alb.

Dar există soluții și în astfel de cazuri: faţetele dentare ceramice, care nu doar că îți luminează fața ci rezolvă și probleme legate de dimensiunea sau forma dinților. Dacă îți dorești mai mult decât un zâmbet perfect, tot din sfera esteticii dentare fac parte și bijuteriile aplicate pe dinți. Clinica de estetică dentară Qmed din București îți oferă soluții moderne și tratamente eficiente.

Estetica dentara QMed

Tipuri de intervenții estetice dentare

Pentru că există numeroase soluții în vederea obținerii zâmbetului perfect atunci când dantura ta se confruntă cu mai multe probleme, nu doar culoarea dinților, iată care sunt tipurile de intervenții de care poți beneficia în clinicile de estetică dentară Qmed București și Popești Leordeni:

Lucrări protetice dentare moderne

În cadrul clinicilor Qmed, lucrările de estetică dentară sunt aplicate pentru a ușura suferința pacientului şi pentru a obţine cele mai bune rezultate pe termen lung.

Coroane şi punţi dentare integral ceramice

Coroanele din ceramică dentară presată sunt realizate fără suport metalic şi reprezintă o opţiune bună de restaurare a dinţilor frontali, redând frumuseţea zâmbetului natural, cu ajutorul esteticii dentare. Vezi detalii!

Lucrări dentare din zirconiu

Zirconiul este un material ceramic de culoare albă, care se prezintă sub formă de blocuri de diverse forme sau mărimi și care a revoluţionat stomatologia datorită proprietăţilor sale excepţionale. Vezi detalii!

Faţete dentare pentru un zâmbet perfect

Faţetele dentare sunt nişte construcţii protetice care se pun pe faţa exterioară a dintelui, îmbrăcându-l şi mascând imperfecţiunile. Faţetele dentare sunt soluţia potrivită, pentru un zâmbet strălucitor, cu dinţi perfect poziţionaţi şi egali. Vezi detalii!

Încrustaţii dentare: inlay, onlay, overlay

Pot fi utilizate adesea în locul plombelor dentare tradiţionale, pentru tratarea cariilor dentare sau a deteriorărilor structurale similare. Aceste restaurări sunt benefice atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional. Vezi detalii!

Lucrări protetice dentare standard

  • Coroane dentare
  • Punţi dentare
  • Proteze dentare

Când un dinte are o carie prea mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroană dentară ca să poată rezista în continuare. Dacă dintele nu poate fi salvat şi este extras, spaţiul lipsă poate fi completat fie printr-o lucrare protetică, punte dentară, fie cu ajutorul unui implant dentar. Dacă numărul de dinţi pierduţi este mare, atunci se confecționează o proteză dentară.

COROANE, PUNȚI, PROTEZE DENTARE - VEZI DETALII!

Albirea dinţilor şi bijuteriile dentare

Estetica dentară te ajută să ai dinți albi, ce îți luminează fața!

Albirea dinţilor este cel mai cunoscut şi folosit procedeu de estetică dentară. Există multe metode de albire a dinţilor, unele dintre ele oferite şi în magazine sau farmacii. Cu toate acestea, cea mai indicată opţiune este albirea supervizată de medicul stomatolog. La clinicile de estetică dentară Qmed din București și Popești Leordeni beneficiați de tratament specializat și tehnologie modernă.

ALBIREA DINȚILOR și BIJUTERII DENTARE - VEZI DETALII!

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!