Implant dentar în București
și în Popești Leordeni

IMPLANTĂM ZÂMBETE
ÎN FIECARE ZI!

Solicită o programare

Ofertă de preț implant dentar Bucuresti
PACHET IMPLANT PREMIUM

IMPLANT ZIMMER

2.900 lei   2.610 lei

IMPLANT STRAUMANN

3.900 lei   3.510 lei

50% reducere la pachetul IGIENIZARE DENTARĂ
Control periodic GRATUIT
Radiografie periodică GRATUITĂ
*Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2023

Află ce este un implant dentar de la specialiștii Qmed București!

 • Este singura soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și care redă funcționalitatea și estetica naturală a acestora.
 • Implanturile dentare sunt dispozitive metalice pe care medicul le introduce în osul maxilarului, cu scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți. Vei putea obține un zâmbet perfect și vei putea mânca tot ce îți dorești fără probleme.
 • Coroana dentară, puntea dentară şi proteza mobilizabilă sunt lucrări care se pun peste implantul dentar. Chiar şi aparatele ortodontice se pot atașa la implanturile dentare pentru a ajuta la alinierea sau îndreptarea dinților.

Implant Qmed

Clinică de implant dentar în București și în Popești Leordeni

Ai nevoie de un implant? Clinicile de implant dentar Qmed din București, sectorul 4, și Popești Leordeni îți oferă tratament de specialitate și realizează implanturi dentare la prețuri competitive, cu cele mai bune materiale și aparatură modernă.

Sunt nenumărate motive pentru care dinții devin instabili, ajungându-se la pierderea lor și atunci devine necesar implantul dentar. În cavitatea bucală se formează mai multe spații edentate (spațiile goale) cauzate de pierderea dinților. Înlocuirea urgentă a dinților lipsă cu ajutorul unor implanturi dentare este foarte importantă, pentru a preveni afectarea funcțiilor danturii. În plus, cu cât este mai repede restaurată breșa edentată, cu atât migrarea dinților sănătoși este oprită.

Solicită acum o consultație în una dintre clinicile de implant dentar Qmed din București, sectorul 4, și Popești Leordeni! Împreună vom discuta despre planul de tratament și implantul care ți se potrivesc.

De ce să apelezi la implantul dentar?

Rolul implantului dentar este să înlocuiască cât mai repede şi corespunzător dinţii lipsă din cavitatea bucală. Masticația, estetica şi fonaţia vor fi preluate de implant într-un mod cât mai natural, acesta fiind obiectivul principal.

 • Masticația. Funcția masticatorie trebuie redobândită atunci când se proiectează o lucrare dentară, astfel încât aceasta să fie cât mai apropiată cu cea naturală.
 • Estetica. Pentru majoritatea pacienților, acesta este cel mai important factor; implantul dentar are și rolul de a face să arate bine o lucrare, pacienții putând astfel să zâmbească din nou.
 • Fonaţia. Implantul dentar facilitează vorbirea. Post-implant, pacientul se adaptează în câteva zile, reuşind să pronunţe din nou corect şi natural cuvintele.

În plus, implanturile dentare sunt deosebit de durabile, cu o igienă și îngrijire adecvate putând rezista o viață întreagă.

Etapele implantului dentar

 1. Consultația (examinarea medicală) împreună cu examenele complementare (radiografie, tomografie) vor permite stabilirea unui diagnostic şi elaborarea unui plan de tratament corect adaptat cazului clinic şi preferințelor pacientului.
  Consultaţia online – la clinicile de implant dentar Qmed din București, sectorul 4, și Popești Leordeni, pentru persoanele care, din diverse motive, nu pot ajunge la un consult în cabinet, se poate face un deviz estimativ (două variante de plan de tratament) pe baza informațiilor transmise în format digital: radiografii panoramice, poze, istoric medical. Află mai multe detalii aici.
 2. Stabilirea planului de tratament. În funcţie de complexitatea cazului, la această etapă pot participa medici şi cadre din mai multe specialități: medic chirurg implantolog, medic protetician, tehnicianul dentar sau/şi medici de la alte specialităţi (endodont, parodontolog etc).
 3. Intervenţii pregătitoare pentru implantul dentar, dacă este cazul:
  a) operaţia de sinus lift – are ca scop creșterea cantităţii de os în zona posterioară a maxilarului superior
  b) adiţia de os – presupune înlocuirea ţesutului osos pierdut din diverse zone ale organismului cu materiale de adiţie specifice; remodelarea gingivală (sau grefă gingivală) – are ca scop acoperirea zonelor expuse de la baza unui dinte sau implant dentar cu o grefă gingivală
 4. Operaţia propiu-zisă. Introducerea implantului dentar în ţesutul osos se face fie sub anestezie locală, fie prin sedare conştientă (injectarea intravenoasă a unei substanţe calmante, care face posibilă realizarea mai multor tratamente dentare într-o singură şedinţă).
 5. Etapa de osteointegrarea. Se aşteaptă între 4-6 luni pentru ca celulele osoase să se atașeze pe suprafața implantului dentar.
 6. Îndepărtarea firelor de sutură se face după 7 zile de la operaţie.
 7. Lucrarea provizorie. La finalul operaţiei, se va construi o lucrare provizorie care va înlocui dintele sau dinţii lipsă pe perioada procesului de osteointegrare a implantului (4-6 luni).
 8. Amprenta pentru lucrarea finală şi montarea coroanei dentare – se realizează după 4 sau 6 luni de la introducerea implantului dentar.
 9. Îngrijirea post-operatorie presupune respectarea cu strictețe a igienei dentare zilnice, periajul profesional şi detartraj la fiecare 6 luni şi vizite regulate la medicul dentist.

Medicii clinicilor de implant dentar Qmed din București, sectorul 4, și Popești Leordeni sunt pregătiți să trateze orice problemă a dinților, acoperind toate specialitățile stomatologice. Punem siguranța și grija pentru pacient pe primul loc.

Tipuri de implanturi dentare în clinicile Qmed

Există 3 tipuri de implant dentar la care poți apela în cadrul clinicilor de implant dentar Qmed din București, sectorul 4, și Popești Leordeni:

Implant dentar Straumannn

Straumann reprezintă calitatea și precizia premium elvețiană, oferind încredere în soluții inovative, susținută de cea mai mare rețea științifică globală.

Află mai multe!

Implant dentar Megagen AnyRidge

Implantul dentar Megagen AnyRidge are un design revoluţionar şi este foarte rezistent. A fost creat special pentru a minimiza perturbarea osului crestat și a volumului țesutului moale.

Află mai multe!

Implant dentar Zimmer

Zimmer este un implant dentar de ultimă generaţie, cu caracteristici unice, care oferă beneficii profesionale excepţionale, fiind ideal pentru zonele estetice.

Află mai multe!

Avantajele implantului dentar

Înlocuirea dintelui lipsă în cel mai natural mod posibil este marele avantaj al unui implant dentar.

Acest lucru se datorează integrării implantului în os printr-un proces numit osteointegrare. Datorită acestui proces, restaurările
pe implanturi dentare oferă multiple avantaje comparativ cu lucrările tradiţionale care nu se sprijină pe implanturi:

 • Lucrările care se sprijină pe implanturi nu vor exercita presiuni suplimentare asupra nici unui alt element din cavitatea bucală; implantul dentar oferă coroanelor, punţilor sau protezelor mobilizabile un suport independent
 • Implanturile dentare elimină necesitatea şlefuirii dinţilor vecini, operaţiune absolut obligatorie dacă breșa edentată (dintele/dinţii lipsă) va fi restaurată cu ajutorul unei punţi dentare. Șlefuirea dinţilor poate duce la pierderea unor cantități însemnate de ţesut dentar sănătos și, uneori, chiar la devitalizarea dinților
 • Asigură o estetică deosebită și o stabilitate foarte bună a lucrărilor, iar adaptarea cu lucrările pe implanturi dentare se face foarte rapid
 • Procedura conservă țesutul osos reducând procesul de resorbție osoasă care ar avea ca rezultat reducerea dimensiunii verticale a maxilarelor
 • Protezele pe implanturi dentare permit pacienţilor o masticație mai eficientă şi un vorbit mai clar. Pacienţii se vor obișnui mult mai repede cu o proteză susținută de implanturi decât cu o proteză totală tradiţională (vezi ALL ON 4 / ALL ON 6)

Qmed este o rețea de clinici de stomatologie, specializate și pe implant dentar, localizate în București, sectorul 4, și în Popești-Leordeni. În cabinetele stomatologice Qmed, pacienții descoperă că tehnologiile avansate facilitează tratamente eficiente, rapide și fără durere.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!