Drumul de la un cabinet la 5 clinici stomatologice

Evoluția Qmed a fost treptată și naturală, condusă de pasiunea pentru sănătatea dentară și de credința că orice problemă se poate rezolva atunci când lucrezi în echipă, pentru un scop comun: stomatologie fără durere.

Povestea Qmed a început în anul 2004, odată cu deschiderea primului cabinet stomatologic în București, o poveste la care au visat 2 medici stomatologi, Dr. Adriana Gherghe și Dr. Raluca Ion, și ulterior alăturându-se echipei doamna ingineră Ofelia Bordeianu.

Astăzi, Qmed este o rețea de clinici localizate în București și Popești-Leordeni, în care 42 de medici dentiști au tratat peste 64000 de pacienți. În oricare dintre cabinetele stomatologice Qmed, pacienții noștri descoperă zi de zi că tehnologiile avansate care facilitează tratamente fără durere sunt amplificate de un mod sincer, empatic și profesionist de a trata pacienții.

Atenția deosebită pe care o acordăm fiecărui pacient care ne calcă pragul, tarifele accesibile, planurile personalizate sau tehnologia de ultimă generație sunt doar câteva dintre atuurile care au transformat rețeaua de clinici Qmed într-un loc în care pacienții intră cu încredere și ies cu zâmbetul pe buze.

Știm că încă mai sunt mulți români pentru care vizita la dentist înseamnă teamă, disconfort și durere. Visăm, însă, la acea zi când fotoliul dentistului va putea fi confundat cu fotoliul de la salonul de înfrumusețare. Pentru că o dantură sănătoasă este și o dantură frumoasă, iar o vizită la dentist poate să fie relaxantă. Aceasta este adevărata misiune pe care o avem noi ca medici dentiști în oricare cabinet dentar Qmed ne vei întâlni: să luăm fiecare vizită la noi ca pe o oportunitate de a schimba felul în care oamenii privesc stomatologia. Fără surprize, fără frică, fără necunoscute dureroase.

Ne mândrim când pacienții noștri ne spun “la Qmed am învățat ce înseamnă stomatologie fără durere și fără frică” sau “la Qmed mă simt mereu pe mâini bune”. Și dacă nu te-am convins încă, noi îți spunem că nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te invităm în oricare clinica stomatologică Qmed să faci cunoștință cu experții noștri dentiști și să descoperi alături de noi cum stomatologia și încrederea merg mână în mână.