Qmed Radiologie dentară în București, sectorul 4

Ai nevoie de o radiografie dentară? Te invităm la clinica de radiologie dentară Qmed București – sector 4, Str. Petrolului 2A unde realizăm radiografii dentare digitale de mare precizie pentru copii și adulți.

Solicită o programare

Qmed - radiologie dentară în București, sectorul 4

Adresă: Strada Petrolului 2A, București
Telefon: 021.683.08.28 / 021.9622 – E-mail: radiologie@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-20:30

Radiografia dentară este foarte importantă în diagnosticul și tratamentul stomatologic. În centrul de radiologie dentară Qmed din București, sectorul 4, realizăm radiografii dentare panoramice și radiografii per dinte. De asemenea, siguranța și sănătatea pacienților mari și mici sunt prioritare, în ceea ce privește radiografia dentară.

Deschis în 2013, cabinetul stomatologic Qmed Radiologie se află în imediata vecinătate a clinicii de stomatologie Qmed Brâncoveanu din sectorul 4.

Pe langă zona de radiologie dentară (radiografie dentară panoramică și retroalveolară) cabinetul stomatologic dispune și de un scaun stomatologic.

Cabinetul Qmed Radiologie București este dotat cu aparatură modernă, necesară intervențiilor stomatologice de specialitate (albire dentară, microscop dentar, fiziodispenser etc). În cadrul cabinetului activează medici specialiști care acordă intervenții și tratamente stomatologice de implantologie dentară, chirurgie oralo-maxilo-facială, endodonție, parodontologie sau ortodonție.

Pentru a vizualiza harta vă rugăm să acceptați cookie-urile de la Google Maps – Setări confidențialitate.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!