Qmed Popești - cabinet stomatologic Strada Olteniței 66

La cabinetul de stomatologie Qmed Popești – Strada Olteniței 66 fiecare vizită este un pas către un zâmbet sănătos și frumos.

Solicită o programare

Qmed Popești - cabinet de stomatologie în Popești Leordeni

Adresă: Strada Oltenitei 66, Etaj 1 și 2, Popești Leordeni
Telefon: 021.361.40.50 / 021.9622 – E-mail: popesti@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-21.00

Deschis în luna septembrie 2014, cabinetul de stomatologie Qmed Popești permite tratarea simultană a pacientiilor, fiind  dotat cu mai multe scaune stomatologice și cu aparatură de radiologie dentară pentru radiografii dentare digitale. Qmed Popești este un centru de implantologie dentară în care pacienții beneficiază de tratamente stomatologice complete, de la refacerea unui singur dinte, până la punți dentare sau proteze pe implant.

Echipa de profesionisti este formata din medici stomatologi generaliști permanenți și medici specializați în implantologie dentară, chirurgie, parodontologie, ortodonție și endodonție. Amabilitatea si profesionalismului medicilor stomatologi, standardele înalte privind dotările, măsurile de siguranță privind sterilizarea instrumentarului medical și a materialelor utilizate sunt câteva dintre motivele pentru care pacienții aleg să se trateze în clinica de stomatologie Qmed Popești.

În orice clinică de stomatologie Qmed din București sau Popesti Leordeni alegi să te programezi vei beneficia de tratamente stomatologice complete și profesionalism. Îți redăm sănătatea dentară utilizând tehnici și aparatură de ultimă generație, puse la dispoziția fiecărui pacient de o echipă formată din medici stomatologi cu experiență în găsirea celor mai confortabile și eficiente soluții.

Pentru a vizualiza harta vă rugăm să acceptați cookie-urile de la Google Maps – Setări confidențialitate.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!