Qmed București - cabinet stomatologic, sector 4, Reșița 37

Te așteptăm pentru un consult și tratamente de cea mai bună calitate la cabinetul stomatologic Qmed – sector 4, Resița 37 din București. La clinicile de stomatologie Qmed București vei descoperi că sănătatea zâmbetului tău contează!

Solicită o programare

Qmed Reșița - cabinet stomatologic în sectorul 4, București

Adresă: Strada Reșița 37, Bl A5, Sc J, Ap 136, Sector 4, București
Telefon: 021.450.72.83 / 021.9622 – E-mail: resita@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-21.00

Cu o experienta de peste 9 ani, cabinetul stomatologic Qmed din strada Resița 37, sectorul 4, București dispune de 3 scaune stomatologice. Aici activează medici stomatologi generaliști și specialiști în protetică dentară și ortodonție.

Cabinetul stomatologic Qmed Reșița este recunoscut în zonă pentru tratarea urgențelor stomatologice și pentru raportul excelent între calitate și preț, dovedit de pacienții care ne recomandă cu încredere.

Reputatia cabinetului se datorează și atenției pe care medicii stomatologi Qmed București o manifestă față de nevoile pacientilor, oferind cele mai bune soluții în raport cu planul de tratament stomatologic necesar și costurile aferente.

În orice clinică de stomatologie Qmed din București sau Popești Leordeni alegi să te programezi, punem mare accent pe profesionalism, pasiunea și grija cu care tratăm fiecare pacient în parte.

Echipa noastră de medici stomatologi este pregătită să ofere soluții optime pentru orice problemă și să îți redea sănătatea dentară cu cele mai avansate cunoștințe și tehnologii pentru implanturi dentare, fațete și tratamente de chirurgie dentară sau orice alt tip de tratament stomatologic.

Pentru a vizualiza harta vă rugăm să acceptați cookie-urile de la Google Maps – Setări confidențialitate.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!