Locații Qmed

În orice clinica Qmed alegi sa te programezi, standardul este același: stomatologie fără durere, bazată pe încredere, grijă pentru client, expertiză medicală și tehnologie de ultimă generație

Solicită o programare

Prima clinică a grupului de cabinete Q Med privind importanţa, poziţionarea şi mărimea, Clinica Q Med Brâncoveanu deţine 5 scaune stomatologice, unde activează 14 medici stomatologi.

Alături de colectivul de stomatologie generală se află echipa specializată pe ortodonţie, chirurgie, endodonţie, stomatologie pediatrică şi implantologie. În plus, medicii noştrii stomatologi au competenţa în pedodonţie. Prin urmare, copiii sunt pacienţii noştri preferaţi, iar colaborarea cu ei este plăcută şi facilă.

Clinica dispune de aparatură de radiologie, astfel că pacienţii beneficiază de serviciul de radiologie dentară pe loc, iar diagnosticul este pus rapid, corect şi complet.

Împreună cu Q Med Brâncoveanu 2 (etajul 1) vom oferi cel mai mare centru stomatologic din Sectorul 4, având toate specialităţile stomatologice într-un singur loc.

În cadrul clinicii Q Med Brâncoveanu tratamentele dentare au un singur principiu: stomatologie fără durere!

Q Med Brâncoveanu

Adresa: Str Iarba Câmpului Nr 2
Telefon: 021.684.59.72 / 021.9622 E-mail: office@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-21.00; S: 09.00-13.00

Cu o experienta de peste 9 ani, cabinetul stomatologic dispune de 3 scaune stomatologice. Aici activeaza medici dentisti generalisti, dar si specialisti in protetica dentara si ortodontie.

Cabinetul stomatologic Q Med Resita este recunoscut in zona pentru tratarea urgentelor si pentru raportul calitate-pret, un raport excelent dovedit de afluenta de pacienti care ne recomanda serviciile astfel ca, in timp, am devenit un cunoscut reper zonal.

Reputatia cabinetului se datoreaza inclusiv atentiei pe care medicii o manifesta fata de nevoile pacientilor, oferind cele mai bune solutii financiare in raport cu planul de tratament necesar.

Q Med Resita

Adresa: Str Resita 37, Bl A5, Sc J, Ap 136, Sect 4
Telefon: 021.450.72.83 / 021.9622 – E-mail: resita@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-21.00

Deschis in 2013, cabinetul stomatologic Q Med Radiologie se afla in imediata vecinatate a Clinicii Q Med Brancoveanu si este parte a radiologiei Q Med.

Pe langa zona de radiologie dentara (radiografii panoramice si retroalveolare) cabinetul dispune si de un unit medical – un scaun stomatologic. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna necesara interventiilor stomatologice de specialitate (albire dentara, microscop dentar, fiziodispenser etc). In cadrul cabinetului activeaza 6 medici specialisti care acorda interventii precum Implantologie, Chirurgie Oralo-Maxilo-Faciala, Endodontie, Parodontologie sau Ortodontie.

Aici si in cadrul lantului de Clinici Q Med pacientii beneficiaza de tratamente corespunzatoare in functie de diagnosticul si planul de tratament indicat de catre medicul curant.

Q Med Radiologie

Adresa: Strada Petrolului 2A
Telefon: 021.683.08.28 / 021.9622 – E-mail: radiologie@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-20:30

Deschisa in Septembrie 2014, clinica stomatologica permite tratarea simultana a pacientiilor, fiind  dotata cu 4 unit-uri dentare (scaune stomatologice) si aparatura de radiologie dentara cu ajutorul careia se efectueaza radiografii digitale, fara a mai necesita deplasarea catre alta locatie. Clinica este un real Centru de Implantologie in care poti beneficia de tratamente de la refacerea unui singur dinte, pana la punti pe implant sau proteze pe implant.

Echipa de profesionisti este formata din medici dentisti generalisti permanenti si medici specializati in Implantologie,  Chirurgie, Parodontologie, Ortodontie si  Endodontie. Amabilitatea si profesionalismului medicilor, standardele inalte privind dotarile, masurile de siguranta privind sterilizarea instrumentarului medical si a materialelor utilizate sunt principalele motive pentru care sute de pacienti au ales pana acum sa se trateze in clinica Q Med Popesti.

Q Med Popesti

Adresa: Strada Oltenitei 66, Etaj 1 si 2
Telefon: 021.361.40.50 / 021.9622 – E-mail: popesti@qmed.ro
Program: L-V: 09.00-21.00

Q MED POPESTI NOU

Q Med Popesti nou

Adresa: Drumul Fermei 80
Program: L-V: 09.00-21.00

Pentru a vizualiza harta vă rugăm să acceptați cookie-urile de la Google Maps – Setări confidențialitate.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!