Implant dentar Zimmer

Clinicile Qmed – implant dentar în București și în Popești Leordeni

2.900 lei   2.610 lei

50% reducere la pachetul IGIENIZARE DENTARĂ
Control periodic GRATUIT
Radiografie periodică GRATUITĂ
*Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2023

Etapele implantului dentar Zimmer

În primul rând decizia de a opta pentru acest tip de implant dentar se va lua împreună cu medicul implantolog. În funcţie de structura osoasă pe care o are pacientul, cu ajutorul unei freze potrivite acestui tip de implant, se va face o incizie în gingie în urma căreia se va insera implantul dentar Zimmer.

A doua etapă o constituie începerea lucrării protetice. Acest lucru va fi posibil după trecerea câtorva luni de zile (de regulă 3,4 luni). În toată această perioadă de aşteptare se face osteointegrarea (integrarea implantului dentar în os).

Medicii nostri sunt pregătiţi să vă asigure o dentiţie frumoasă şi sănătoasă datorită materialelor de bună calitate pe care le folosesc. Tehnologia acestui implant dentar a fost utilizată cu succes la nenumăraţi pacienţi, iar aceasta este una dintre soluţiile folosite de către medicii stomatologi din clinica noastră.

Avantajele implantului dentar Zimmer

Zimmer este un implant dentar de ultimă generaţie, cu caracteristici unice, care oferă beneficii profesionale excepţionale, fiind ideal pentru zonele estetice.

Acest implant se adresează chiar şi anumitor pacienţi pentru care alte tipuri de implanturi dentare nu ar fi posibil de realizat. Este indicat şi pacienţilor care au un grad mare de risc cum ar fi:

  • Pacienţii care fumează în exces
  • Pacienţii care suferă de diabet
  • Pacienţii care au osul foarte moale de tip IV
  • Pacienţii cu boală parodontală în stare avansată
  • Pacienţii care au suferit de un infarct miocardic

Implantul dentar presupune o intervenţie chirurgicală fără durere şi de succes. Aceasta intervenţie chirurgicală se face sub anestezie locală, iar pacientul poate comunica cu medicul pe tot parcursul intervenţiei.

Ce este implantul dentar Zimmer?

Implanturile dentare diferă foarte mult de la formă şi geometrie, până la materialele din care sunt realizate.

Implantul dentar Zimmer este cea mai nouă descoperire şi cel mai performant implant dentar. Este singurul implant de pe piaţă ce are structura tridimensională (3D). Rata de succes a acestui implant din punct de vedere al integrării, al calităţii şi al funcţionalităţii este foarte crescută.

Materialele folosite pentru alcătuirea acestui implant dentar au o structură specială ce imită foarte mult structura osoasă şi pot face diferenţa între un implant a cărei durabilitate poate fi pe viaţă şi între un implant care nu atinge gradul de funcţionalitate dorit.

Implanturi dentare în clinicile Qmed din București, sector 4, și Popești Leordeni

Implant dentar Straumannn

Straumann reprezintă calitatea și precizia premium elvețiană.

Află mai multe!

Implant dentar Megagen AnyRidge

Megagen AnyRidge are un design revoluţionar şi este foarte rezistent.

Află mai multe!

PACHET IMPLANT PREMIUM

Vezi ofertele de preț pentru implanturi dentare la clinicile Qmed din București și Popești Leordeni!

Află mai multe!

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!