Implant dentar Megagen AnyRidge

Clinicile Qmed – implant dentar în București și în Popești Leordeni

Tehnologia este aliatul nostru de încredere şi soluţia care te scapă de durere. Investim permanent în tehnologie pentru a îţi oferi cele mai bune tratamente și soluţii pentru implantul dentar de care ai nevoie.

Implantul dentar Megagen a fost creat special pentru a minimiza perturbarea osului crestat şi a volumului ţesutului moale. Datorită acestui implant dentar, intervenţiile chirurgicale se realizează de trei ori mai repede, asigurând stabilitate în acelaşi timp, cât şi o retenţie osoasă maximă.

Avantajele implantului dentar Megagen AnyRidge:

  • înlocuirea oricărui tip de dinte
  • foarte rezistent în zona molarilor
  • foarte stabil în situaţii în care osul nu este de cea mai bună calitate
  • Permite încărcare imediată ONE DAY IMPLANT
  • permite fixarea protezelor pe implanturi prin locatori
  • rezultate estetice foarte bune

Un grup de chirurgi stomatologi a reuşit să creeze un implant superior faţă de cele existente pe piaţă și care să mulţumească pacienţii, atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional. Astfel în 2002 a luat naştere compania coreană Megagen Implant. Compania este într-o continuă creştere îmbunătăţindu-şi totodată şi produsele, pentru a oferi soluţii din ce în ce mai bune pacienţilor. Chiar şi pentru cele mai dificile cazuri, aceste soluţii sunt eficiente fiind în pas cu tehnologia mondială. Compania Megagen a lansat implanturile dentare Rescue Short & Wide, schimbând piaţa stomatologică şi unele metode de punere a implantului. Cercetarea grupului de chirurgi s-a extins, aceștia au dovedit că şi implanturile dentare cu diametrul mai mic funcţionează la fel de bine ca şi cele cu diametru mai mare.

Compania Megagen a mai lansat un produs inovativ, şi anume Implantul dentar AnyRidge. Acest implant dentar îndeplineşte cele mai importante criterii din punct de vedere estetic cât şi funcţional, adresându-se pacienţilor ce nu acceptă nici un compromis. De aceea medicii Clinicilor QmedMed au ales acest tip de implant.

Implanturi dentare în clinicile Qmed din București, sector 4, și Popești Leordeni

Implant dentar Straumannn

Straumann reprezintă calitatea și precizia premium elvețiană.

Află mai multe!

Implant dentar Zimmer

Zimmer este un implant dentar de ultimă generaţie, ce oferă beneficii excepţionale.

Află mai multe!

PACHET IMPLANT PREMIUM

Vezi ofertele de preț pentru implanturi dentare la clinicile Qmed din București și Popești Leordeni!

Află mai multe!

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!