Coroane dentare ceramică, punţi integral ceramice

Dacă sunteți în căutarea unei clinici de încredere pentru lucrări dentare estetice – coroane dentare din ceramică și punți dentare ceramice, clinicile Qmed din București și Popești Leordeni sunt o opțiune excelentă.

Solicită o programare

Clinicile stomatologice Qmed din București – sector 4 și Popești Leordeni oferă servicii de estetică dentară și lucrări protetice dentare de înaltă calitate. Indiferent de nevoile dumneavoastră dentare, puteți avea încredere în clinicile Qmed pentru a va ajuta sa obtineți un zâmbet frumos și sănătos.

În cadrul clinicilor de stomatologie Qmed, lucrările de estetică dentară sunt aplicate pentru a ușura suferința pacientului şi pentru a obţine cele mai bune rezultate pe termen lung.

Coroane dentare din ceramică, punţi dentare integral ceramice

Coroanele din ceramică dentară presată sunt realizate fără suport metalic şi reprezintă o opţiune bună de restaurare a dinţilor frontali, redând frumuseţea zâmbetului natural, cu ajutorul esteticii dentare. Ceramica dentară este un material dur şi rezistent, cu o gamă foarte bogată de nuanţe. Are proprietăţi estetice excelente putând imita cele mai mici detalii de pe suprafaţa dinţilor.

Structura de  bază  este un nucleu  rezistent din porţelan sinterizat, care se topeşte şi se presează în cuptor la temperaturi înalte. Nucleul de ceramică dentară se plachează tot cu porţelan printr-o tehnică de stratificare pas cu pas. Dinţii artificiali din ceramică presată obţin astfel transluciditatea şi culoarea naturală.

Avantajele coroanelor dentare şi punţilor integral ceramice

  • biocompatibilă cu organismul pacientului
  • necesită un strat minim de şlefuire în dinte
  • dinţii şlefuiţi, preparaţi în vederea amprentării şi respectiv restaurării  pot  fi păstraţi vitali rezultând obţinerea unui aspect estetic dorit
  • medicul dentist de la clinica de estetică dentară Qmed București reproduce cu exactitate caracteristicile individuale ale dinţilor naturali – se pot obţine zone de matitate sau transluciditate în funcţie de fiecare caz în parte
  • folosind tehnica CAD-CAM putem să realizăm coroane dentare din ceramică dentară presată într-o singură şedinţă
  • sunt recomandate persoanelor alergice – materialul nu generează reacţii de tip alergic, iar contactul cu gingia se face doar prin ceramică dentară.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!