Aparat dentar DAMON Clear

Alege aparatul dentar autoligaturant DAMON Clear pentru un tratament ortodontic eficient și estetic, la clinicile de ortodonție Qmed din Bucuresti sau Popești Leordeni!

Beneficiezi de 23% reducere de preț în 2023!

5.500 lei   4.300 lei

Solicită o programare

Aparate dentare autoligaturante DAMON

Aparatul dentar autoligaturant DAMON este cea mai avansată soluție de tratament ortodontic cu brackeți, oferind avantaje considerabile față de aparatele dentare clasice.

Sistemul autoligaturant al aparatului dentar Damon elimină necesitatea utilizării ligaturilor elastice sau metalice, deoarece fixarea precisă și sigură a arcului se realizează cu ajutorul unei clapete. În plus, arcurile sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu acest sistem, asigurând o glisare liberă și ușoară în brackeți.

Principiul special de funcționare al aparatului dentar Damon permite realinierea dinților prin aplicarea unor forțe constante, de intensitate mai mică și mai eficiente. Acest lucru reduce presiunea simțită de pacient la nivelul dinților și scurtează semnificativ durata tratamentului. Aparatul dentar Damon poate fi utilizat pentru a corecta orice problemă de ocluzie la orice vârstă.

Aparatele dentare Damon sunt de 2 tipuri: Damon Clear și Damon Q

  • Aparatul dentar Damon Clear (fizionomic) îmbină eficiența sistemului autoligaturant cu designul estetic, având brackeți transparenți. Astfel, Damon Clear este o opțiune excelentă pentru persoanele care își doresc un aparat dentar eficient, estetic și confortabil.
  • Aparatul dentar Damon Q (metalic aduce sistemul autoligaturant damon pe bracketii metalici. Singurul dezavantaj al acestui tip de aparat este aspectul, care nu este unul fizionomic.

Avantajele aparatelor dentare Damon

  • oferă confort sporit pacienților pe durata tratamentului
  • permite igienizarea mai eficientă a cavității bucale datorită lipsei modulelor elastice

Recomandări

  • evitarea alimentelor dure și lipicioase care pot dezlipi bracketul (pop-corn, pâine toast, alune, migdale, măsline cu sâmburi etc.);
  • evitarea mușcării direct din aliment, în special din fructe; se recomandă tăierea acestora;
  • efectuarea periajului după fiecare masă; mix între spălarea cu periuța obișnuită (manuală și electrică) și periuța interdentară, care va fi introdusă pe sub arcul ortodontic;
  • respectarea cu strictețe a indicațiilor medicului ortodont;
  • prezentarea la medicul ortodont pentru consultații periodice.


Aparate dentare - clinicile de ortodonție Qmed din București și Popești Leordeni

Cu ajutorul aparatelor dentare, anomaliile dinților pot fi corectate.

La clinicile de ortodonție Qmed din București și Popești Leordeni putem rezolva probleme de estetică dentară sau de funcționalitate: mușcătură sau poziționare a dinților.

Hai la consult!

Te așteptăm la noi cu un plan plan de tratament personalizat conceput special pentru tine.

Programează-te!