Sărbătorim 20 de ani de pasiune pentru stomatologie, cu 20% reducere la servicii stomatologice!

Află mai mult

Tratamente dentare pentru întreaga familie

De 20 ani avem grijă să ca tu să n-ai grija afecțiunilor dentare și să fii mereu pe mâini bune. De la primul control stomatologic al copiilor, până la tratamentele dentare specifice vârstei a treia, în tot acest timp am avut grijă de zâmbetul tuturor membrilor familiei. Am reușit întotdeauna să fim mai aproape de tine prin intermediul

Pentru că ne dorim să sărbătorim alături de tine acest moment special, ți-am pregătit oferte aniversare, la serviciile dedicate prevenției și tratamentului afecțiunilor dentare.

Te așteptăm în clinicile Qmed

Iar acestea sunt doar primele surprize pe care ți le-am pregătit!

Fii cu ochii pe email, pe paginile noastre de social media sau vino în cea mai apropiată clinică pentru a fi primul care află de ofertele și evenimentele noastre aniversare.

De 20 de ani, cât mai aproape de tine!

Mulțumim celor peste 80.000 de pacienți care ne-au acordat în ultimii 20 de ani încrederea lor și care s-au bazat pe grija, experiența echipei medicale și pe tehnologia de ultimă generație pentru a avea din nou zâmbete sănătoase și strălucitoare.

Alege să tratezi afecțiunile stomatologice în cadrul unei echipe experimentate, formată din peste 55 de specialiști, din 8 specializări, care caută mereu soluții personalizate de tratament pentru ca zâmbetul tău să fie pus în valoare. De la tratamentul primei carii, la tratamente ortodontice, extracții sau implanturi dentare, acoperim întreaga gamă de servicii stomatologice.

Nu rata oferta noastră aniversară!

Programare

Completează formularul de mai jos și te vom contacta telefonic pentru stabilirea programării.